kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

Blog

Vaderdag

Papa’s, ze zijn er in alle vormen en maten. Ze hebben verschillende hobby’s en interesses. Gelukkig hebben we bij Deknudt Frames voor elk wat wils!

Lees snel verder hoe je je unieke papa kan verrassen met een passend cadeau!

lees verder

Inspiratie nodig voor moederdag? We got you! 

Moederdag, de dag om je mama in de bloemetjes te zetten. En wat heeft dit jaar ons meer dan ooit geleerd? Dat de mensen dicht bij ons o zo belangrijk zijn! Verras dit jaar je mama dus met een geschenk die recht naar haar hart gaat – namelijk een persoonlijk geschenk.

Hoe kan je persoonlijker zijn, dan aan de slag te gaan met foto’s van je mama en jij? Kader deze in en je scoort gegarandeerd!

lees verder

DIY - Gedroogde bloemen inlijsten! 

Lente komt eraan en lente staat gelijk aan bloemen, toch? Dus bij je huis lente-klaar maken denken we onmiddellijk aan een huis vol verse bloemen. Allemaal heel leuk en mooi maar niet voor iedereen. Hier slagen we er namelijk niet in om een boeket bloemen langer dan 2 dagen in leven te houden. Toch zijn we enorm grote fan van de hele botanische trend. Onze oplossing? Gedroogde bloemen!

lees verder

Memory frame: kader voor het inlijsten van T-shirts en andere herinneringen!

Maak kennis met ons nieuw product! De Memory Frame, het is een ideale oplossing voor degenen die hun truitjes, herinneringen, eerste babykleertjes, ... willen vereeuwigen in hun interieur. Met een afmeting van 60x80 cm en 1,5 cm diepte kan je perfect grote sporttruitjes maar zeker ook kleinere objecten zoals babykleertjes, medailles en dergelijke inkaderen.

lees verder

In de kijker: Multifotokaders!

Het kiezen van je leukste foto of foto's om in te lijsten is niet altijd eenvoudig! Tegenwoordig heb je oneindig veel leuke prints, posters, foto’s, herinneringen, … die je wil vereeuwigen aan je muur of op je schouw. Kan je niet kiezen tussen al je leuke kiekjes? Neem dan een kijkje in ons assortiment multifotokaders. Hiermee kan je 2, 3 of meerdere foto’s tegelijk inlijsten, wat een super leuk effect geeft!

lees verder

Hoe mooi inlijsten? 

Wil je graag een foto of prent inlijsten? Maar weet je niet goed hoe je hier moet aan beginnen? Het lijkt eenvoudig, toch kan het op een verkeerde manier ingelijst worden. Dit kan voor problemen zorgen, denk maar aan stofjes, een haar of vocht, ... dat blijft zitten tussen het glas en de foto of prent. Wil jij deze problemen vermijden? Lees dan onze inlijsttutorial en ontdek hoe je in 11 eenvoudige stappen je foto kan inlijsten. 

lees verder

Creëer je eigen fotowand

Wil je graag de muur van je woon- of slaapkamer aankleden met fotokaders, maar heb je zelf niet veel inspiratie? Deknudt Frames biedt je een gemakkelijke oplossing, namelijk: 10 kant-en-klare fotowanden die eenvoudig op te hangen zijn. De fotowanden zijn samengesteld uit 5, 6, 10 of 15 kaders en bestaan in het zwart, wit of hout.

Bij je aangekochte fotowand (uitgezonderd S46YK1-2 WALL) krijg je een handige meetlat meegeleverd. Deze maakt het ophangen heel eenvoudig. Meer informatie met begeleidende fotootjes vind je in ons blog. Je vindt er ook een handig tutorial filmpje.

lees verder

Fotokader formatengids 

Wens je je favoriete foto in te kaderen, maar ben je niet zeker welk formaat van fotokader je moet bestellen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met onze handige formatengids begeleiden we je in 1, 2, 3 bij het vinden van de passende fotokader!

lees verder

Maak van je huis een thuis

Thuiswerk is weer aan de orde. De woonkamer of bureau is de plek waar we veel tijd zullen doorbrengen. Maak het daarom extra sfeervol, tover je huis om in een gezellige en persoonlijke woning. Dit is niet altijd zo eenvoudig. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige stappen die je kan toepassen om je huis meer als een warme thuis te laten aanvoelen. Fotokaders doen het steeds goed. Heb jij nog leuke herinneringen of trendy prenten op je smartphone of fototoestel staan? 

Wij geven je enkele leuke tips wat je ermee kan doen.  

lees verder

De babykamer van An-Katrien!

An-Katrien van het bekende blog Teacups & Dresses is zonet bevallen van haar eerste kindje: Myla. Als kersverse moeder is ze volop bezig met het inrichten van de babykamer. Ook onze lila groeimeter met koemotief kon gewoon niet ontbreken in deze super leuke pinky room!

Deze leuke groeimeter zit helaas niet langer meer in ons assortiment. We hebben wel heel wat andere leuke nieuwe groeimeters. Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op de pagina met alle groeimeters.
Naast de groeimeters hebben we nog een tal van andere leuke accessoires voor de inrichting van je babykamer zoals een fotokader 'mijn eerste levensjaar', kadertjes met babyfiguurtjes,...

Lees onze volledige blog voor meer inspiratie voor een leuke ingerichte babykamer!

lees verder