kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

Maak kennis met onze Memory Frame! 

Ben jij ook een grote sportfanaat? Of hou je graag herinneringen bij die je koestert? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou! Ontdek onze Memory frame. Ideaal om sporttruitjes, herinneringen of andere leuke objecten in te lijsten. Een echte eyecatcher in jouw interieur, daar zijn we van overtuigd!

Met een afmeting van 60x80 cm en 1,5 cm diepte kan je perfect grote sporttruitjes maar zeker ook kleinere objecten zoals babykleertjes, medailles en dergelijke inkaderen. Er zit een aanpasbare zwarte kapstok bij de fotokader waar je je truitjes kan aanhangen. Is je truitje kleiner, dan laat je de kapstok wat zakken zodat het truitje mooi in het midden van de lijst valt. Is je sporttrui wat groter, hang hem dan wat hoger. Geen zorgen, dit wordt allemaal uitgelegd in een praktische handleiding die bij de kader geleverd wordt. De kader is niet enkel gepast voor het inlijsten van je sporttenue, maar kan ook dienen als verzamelkader voor allerlei leuke objecten. Denk maar aan de eerste babykleertjes van je kind, een voetbaltruitje, een wielrennerstruitje, een eerste ballet tenue, een scoutshemd waar oneindig veel herinneringen aan vasthangen. 

koop nu

Babykleertjes inlijsten 

Heb je ook talloze babykleertjes in een doos in je kast bewaard? Denk maar aan kleine kousjes, eerste knuffeltje, rompertje, ... Het is allemaal zo schattig. Waarom vereeuwig je die mooie momenten niet? Je kan ze op een makkelijke manier inlijsten met onze Memory Frame! 

Je kan er ook iemand anders een groot plezier mee doen! Denk maar aan jonge ouders die een pasgeboren baby’tje hebben of ouders waarvan de kinderen net het huis uit zijn en die mooie momenten van vroeger willen koesteren.

Sportherinneringen inlijsten 

Ook sporttruitjes worden vaak ingelijst! Denk maar aan je laatste golftornooi waar je een hole-in-one hebt gescoord of het voetbaltruitje van je favoriete voetbalspeler. Speel je graag tennis of is je idool een wereldberoemde tennisspeler? Gaat jullie keeper na vele jaren trouwe dienst op pensioen en wil je hem met een gepast geschenk uitzwaaien? Dan is de Memory Frame het ideale geschenk! Laat de hele ploeg het voetbaltruitje met zijn naam tekenen en lijst het in in de Memory Frame. Een leuk aandenken gegarandeerd!

Gebruik de makkelijk aanpasbare kapstok om je truitje op de ideale hoogte vast te maken. Voor het vermijden van kreuken in het truitje raden wij aan om dubbelzijdige tape te gebruiken. Plak de tape aan beide hoeken van de shirt en kader het zo in. 

Kledij met herinneringen inlijsten

Het kan dat je je volledige kindertijd in de jeugdbeweging hebt doorgebracht. Je liep weekend na weekend rond in je scoutshemdje waarmee je ongetwijfeld veel onvergetelijke momenten hebt meegemaakt. Datzelfde hemd hangt boordevol leuke herinneringen aan een hoop fantastische jaren. Denk maar aan al de bijnamen van jouw medeleden die gegraveerd staan met dikke alcoholstift op het hemd.

Daarnaast kan je nog andere kledij inlijsten, denk maar aan je trouw of die van je kind(eren). Een heel bijzondere dag die je kan blijven koesteren door je eigen trouwkleed of een kledingstuk die je die dag droeg in te kaderen in onze Memory Frame!  


Lees hieronder de instructies van onze Memory Frame en ontdek hoe je in 6 eenvoudige stappen je objecten kan inlijsten. 

Open de clips en verwijder de rugwand van het kader.

Verwijder het karton en de kapstok vanuit het kader.

Leg de rug van het kader op een tafel met de ophanghaak naar beneden. Plaats de karton met de zwarte zijde naar boven.

Hang je truitje aan de aanpasbare kapstok.

Vouw een deel van de kapstok over de zwarte karton. Zorg dat jouw truitje mooi in het midden van het kader past. TIP: maak gebruik van dubbelzijdige tape voor het positioneren van leuke objecten.

Plaats het kader met kunststof glas voor jouw truitje. Let op dat er geen stof tussen het glas en je truitje komt en plooi de clips op de achterzijde terug dicht.

Hang de memory frame aan de muur en je bent klaar!