kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

Binnenkijken bij Daphne: minimalistisch met warme accenten

Maak kennis met Daphne, een trouwe klant van Deknudt Frames. Neem samen met ons een kijkje in haar huis vol beige en hout tinten, zachte kleuren en natuurlijke elementen.

Oh, wat houden we er van om bij mensen binnen te kijken, niet op een creepy manier natuurlijk! Vooral om inspiratie op te doen en gewoon om even te zien hoe andere mensen hun interieur aanpakken (pure nieuwsgierigheid dus).Daphne gaf met veel plezier antwoord op enkele vraagjes. Benieuwd naar hoe zij haar interieur heeft aangepakt? Ontdek het hieronder! 

Hoe zou jij je interieurstijl omschrijven?

Vrij basic maar wel warm en gezellig. Ik hou niet van te veel en te druk. ik heb liever een 'cleane' look met decoratie die de ruimte wat opwarmt en gezellig maakt. Vooral wit, beige en neutrale kleuren vind ik het mooist.

Ik wil vooral een ruimte die mij rust geeft en waar ik tot mezelf kan komen. Om dus op jouw vraag te antwoorden: minimalistisch met warme accenten.


Waar haal je je inspiratie vandaan?

Ik zie heel veel online. Op Instagram bestaat mijn explore page heel vaak uit interieur foto's waar ik regelmatig mijn inspiratie uit haal. Ook het eindeloos scrollen door Pinterest pagina's vol interieurtips behoort tot mijn standaard avondritueel.

Ik hou enorm van de "less is more" look maar toch vind ik het belangrijk dat het geheel warm en gezellig blijft. Witte, beige en heel soms zwarte accenten is wat ik het liefst zie in een huis.


Wat is jouw favo hoekje in huis?

Sowieso mijn zetelhoek. Ik doe niets liever dan thuiskomen en mij daar installeren. Want let’s be honest: in de zetel kun je ontspannen, babbelen, lachen, goede gesprekken voeren, ...

Een lange tijd was de witte muur achter de zetel leeg, maar met mijn twee nieuwe fotolijsten van bij Deknudt Frames is de ruimte heel wat 'gekleder' en gezelliger. Love it!

creëer zelf jouw droominterieur

S44CH1
Eikkleurige fotokader

S223K1 P1
Witte houten kader met witte passe-partout om objecten in te lijsten

S40AH1 P1
Fotokader in eikkleur met passe-partout in gebroken wit

Welke fotolijsten koos je?

Aangezien jullie ondertussen al weten dat ik enorme fan ben van neutrale kleuren, kunnen jullie wel al raden dat ik koos voor fotolijsten in die tinten. Ik koos voor een witte en beige fotolijst, beide met passe-partout. Ik hou van fotokaders met passe-partout, dat wit boordje maakt het echt helemaal af!

Hiernaast zetten we de kaders die Daphne koos voor haar interieur op een rijtje.

Ontdek onze fotolijsten

Deel jij ook graag jouw interieur hoekjes waar een Deknudt Frames fotolijst staat? Tag ons gerust op sociale media @deknudtframes en wie weet komen we bij jouw eens binnenkijken!