kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

Al 3 generaties lang werken we met hart en ziel

Deknudt Frames werd in 1923 opgericht door Aloïs Deknudt. Hij gaf de fakkel door aan zijn zoon Luc Deknudt die hem op zijn beurt door gaf aan zijn zonen Thijs & Bruno Deknudt.

Al bijna 100 jaar lang streeft Deknudt Frames naar gedrevenheid en kwaliteit. Als familiebedrijf staan wij vanaf de eerste dag garant voor kwalitatieve producten en goeie service.
We bieden een uitgebreid assortiment aan fotokaders, zowel hedendaags als klassiek! Elke generatie bouwt verder met oog op de nieuwste trends, we investeren niet alleen in kwaliteit, innovatie maar ook de klanten en merkbeleving vinden wij heel belangrijk!

"Wij maken schone kaderkes om nog schonere momenten mee in te lijsten"

Luc Deknudt

Ons team

Ons team in Deerlijk bestaat uit een enthousiaste en gemotiveerde ploeg met passie voor hun vak. Zowel het management, verkoop, logistiek, aankoop, boekhouding, klantendienst als marketing staan dagelijks voor je klaar.

Ook hebben we een ervaren team van vertegenwoordigers in verschillende landen. Zij adviseren klanten graag ter plaatse.

Met een internationaal team van 80 medewerkers bouwden we onze verkoopactiviteit uit over gans Europa. We exporteren inmiddels naar meer dan 20 landen!

De structuur van het bedrijf is verder uitgegroeid en we kunnen spreken van 3 activiteiten:DEKNUDT FRAMES - DEERLIJK

Productontwerp, aan-en verkoop, administratie en logistiek worden allemaal centraal beheerd vanuit onze hoofdzetel in Deerlijk.

DEKNUDT FRAMES - SLOVAKIA

De productie-eenheid in Slowakije verzorgt sedert 1995 de productie van onze fotokaders, met een wekelijkse aanlevering in ons centraal magazijn in Deerlijk. Het team van 40 gemotiveerde medewerkers onder Belgisch management levert stuk voor stuk kwalitatief afgewerkte producten af, zowel voor standaardseries als voor grote projecten op maat.

DEKNUDT FRAMES - TRADING

Door het op de voet volgen van de nieuwste interieurtrends, slagen we er in om steeds weer originele en trendy gadgets, fotokaders en wanddecoratie op de markt te brengen. Dankzij de nauwe samenwerking met meerdere partners in Azië kunnen we deze producten aan scherpe prijzen aanbieden en waken we tegelijkertijd over een kwalitatieve afwerking van de producten.


Verkoopsteam

Ons ervaren team van vertegenwoordigers in verschillende landen adviseert de klanten ter plaatse. Daarnaast staat ons viertalig intern verkoopteam de klanten telefonisch of via email te woord en zorgt voor een vlotte uitvoering van alle bestellingen.

Wens je contact op te nemen met je vertegenwoordiger? Klik dan hiernaast voor de contactgegevens.


Contacteer ons

Deknudt Frames nv
Breestraat 31A, 8540 Deerlijk (Belgium)
+32 56 77 83 03 | info@deknudtframes.be

BTW: BE 0478 793 285

Openingsuren (enkel voor professionele klanten):
Maandag tot donderdag: van 8.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 16.30u
Vrijdag: van 8.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 16.00u  

Contacteer ons

Wat onze klanten over ons zeggen: