kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

Deknudt Frames   

Ons familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp, productie en distributie van fotokaders en wanddecoratie is opgestart in 1923.

Met een internationaal team van 100 medewerkers bouwden we onze verkoopactiviteit uit over gans Europa. We exporteren naar meer dan 20 landen, kunnen rekenen op meer dan 5000 tevreden klanten en we behalen een omzet van ruim 10 miljoen euro.
De structuur van het bedrijf is verder uitgegroeid en we kunnen spreken van een 3-tal activiteiten :

 

Deknudt Frames - DeerlijkDeknudt Frames - Deerlijk

Productontwerp, aan-en verkoop, administratie en logistiek worden allemaal centraal beheerd vanuit onze hoofdzetel in Deerlijk.

Deknudt Frames - SlovakiaDeknudt Frames - Slovakia

Deze productie-eenheid in Slowakije verzorgt sedert 1995 de productie van onze fotokaders, met een wekelijkse aanlevering in ons centraal magazijn in Deerlijk. Het team van 70 gemotiveerde medewerkers onder Belgisch management levert stuk voor stuk kwalitatief afgewerkte producten af, zowel voor standaardseries als voor grote projecten op maat.

Deknudt Trading - BelgiumDeknudt Trading - Belgium

Door het op de voet volgen van de nieuwste interieurtrends, slagen we er in om steeds weer originele en trendy gadgets, fotokaders en wanddecoratie op de markt te brengen. Dankzij de nauwe samenwerking met meerdere partners in Azië kunnen we deze producten aan scherpe prijzen aanbieden en waken we tegelijkertijd over een kwalitatieve afwerking van de producten.


Deknudt Frames nv

Breestraat 31A
8540 Deerlijk (Belgium)
Tel. +32 56 77 83 03
BTW: BE 0478 793 285
e-mail: info@deknudtframes.be

Openingsuren (enkel voor professionele klanten):
Van maandag tot donderdag: van 8.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 16.30u
Vrijdag: van 8.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 16.00u             


Verkoopsteam

Ons ervaren team van vertegenwoordigers in verschillende landen adviseert de klanten ter plaatse. Daarnaast staat ons viertalig intern verkoopteam de klanten telefonisch of via email te woord en zorgt voor een vlotte uitvoering van alle bestellingen.


Beurskalender

We nemen regelmatig deel aan internationale beurzen. Het is een ideale gelegenheid om de laatste nieuwigheden te presenteren, nieuwe contacten te leggen en de vertrouwensrelatie met onze klanten te verstevigen.

 

 

  


 

 

 

 

 

 


Wat onze klanten over ons zeggen

Trustpilot